حفريات كشف طلا (حفر ترانشه)

ساخت وبلاگ

حفريات كشف طلا (حفر ترانشه)

عيار طلاي هر متر ازترانشه ها پس از اعلام نتيجه از طريق آزمايشگاه بر روي نقشه ي مربوطه درمتراژ مربوطه نوشته مي شود ودر بعضي موارد عيار مذکور بر روي پلاکي نوشته و در داخل ترانشه ي مربوطه در متراژ نمونه گرفته شده نصب مي شود...

 پس از مشخص شدن گسترش سطحي سنگ هاي طلادار، به طور مقدماتي در منطقه ي مورد مطالعه به وسيله ي عمليات ...

پس از مشخص شدن گسترش سطحي سنگ هاي طلادار، به طور مقدماتي در منطقه يمورد مطالعه به وسيله ي عمليات ژئوفيزيک يا ژئوشيمي به منظور مشخص کردنقطعي محدوده ي آنومالي هاي به دست آمده از روش هاي بالا و در حقيقت تعيينمحدوده ي گسترش مناطق کاني سازي شده در سطح، اقدام به حفر ترانشه هاياکتشافي در جهت عمود بر محدوده مناطق دگرسان مورد نظر مي گردد. معمولاًترانشه هاي اکتشافي با عرض بين 60 تا 80 سانتي گراد حفر مي شود.

از نظرعمقي در محدوده سنگ هاي طلادار تا رسيدن به سنگ اصلي خاک برداري ادامه مييابد و در مواردي که ضخامت خاک هاي سطحي زياد باشد مانند چاهک هاي ژئوشيمياز يک متر بيشتر پايين نمي روند، از نظر طول ترانشه ها تا جايي که عرض زونکاني سازي شده ادامه داشته باشد حفر ترانشه نيز ادامه پيدا مي کند.

ديواره ي ترانشه هاي حفرشده برداشت زمين شناسي مي شود و تمامي تغييرات،فاسيس و رنگ و تغييرات درجه ي دگرساني يادداشت و بر روي نقشه ي ترانشه يمورد نظر پياده مي شود. عمل نمونه برداري تکه اي با فاصله ي يک متر به يکمتر از يکي از ديواره هاي ترانشه انجام مي گيرد.

عيار طلاي هر متر ازترانشه ها پس از اعلام نتيجه از طريق آزمايشگاه بر روي نقشه ي مربوطه درمتراژ مربوطه نوشته مي شود ودر بعضي موارد عيار مذکور بر روي پلاکي نوشتهو در داخل ترانشه ي مربوطه در متراژ نمونه گرفته شده نصب مي شود. حفرترانشه هاي اکتشافي به طور سيستماتيک در تمامي منطقه ي مورد مطالعه، وضعيتگسترش سطحي سنگ هاي طلادار و موقعيت عيار طلا را در سطح منطقه مشخص ميکند. ( البته وجود چاهک هاي حفر شده جهت ژئوشيمي هم به اين امر کمک ميکند)

پس از مشخص شدن وضعيت ماده ي معدني از نظر سطحي لازم استوضعيت آن از نظر عمقي هم معين شود که در اين رابطه از حفر تونل هاياکتشافي و حفر گمانه هاي اکتشافي مغزه گيري استفاده مي شود

مقالات مشابه کشف طلا:

گمانه زنی کشف طلا

تونل های کشف طلا

تعيين ذخيره در معادن طلا

شیوه نمونه برداری سیستماتیک کشف طلا

شیوه های نمونه برداری کشف طلا

شیوه اکتشاف طلا ( ژئوشیمی )

شیوه اکتشاف طلا (ژئوفیزیکی)

تاریخچه طلا در قرن بیستم

بررسی قيمت طلا

بررسی تولید طلا در جهان

آزمایشگاه تجزیه و تعیین عیار طلا

بررسی ذخائر جهانی طلا

شیوه تعیین عیار طلا

بررسی عيار طلا

عیار طلا

دلیل عیار نقره 925

طلا فلزی گرانبها

شیوه محاسبه قیمت طلا

رنگ های طلا

طلا در گذر زمان

احکام طلا برای مردان

گوهر، جواهرات و سنگهای قیمتی...
ما را در سایت گوهر، جواهرات و سنگهای قیمتی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 0goharhaa بازدید : 219 تاريخ : دوشنبه 28 فروردين 1396 ساعت: 6:13