کشف طلا به شیوه زيرزمينی

ساخت وبلاگ

کشف طلا به شیوه زيرزمينی

در مقاله قبلی به کشف طلا به عنوان فلزی ارزشمند و پرکاربرد در صنغت و همچنین زیورآلات به شیوه رو باز پرداختیم و اینکه کشف این فلز به شیوه زیر زمینی پرزداخته خواهد شد.

اين روش در مورد ذخايري که داراي ضخامت قابل ملاحظه نبوده و در قسمت هاي عمقي زمين قرار گرفته و براي رسيدن ...

اين روش در مورد ذخايري که داراي ضخامت قابل ملاحظه نبوده و در قسمتهاي عمقي زمين قرار گرفته و براي رسيدن به ماده ي معدني نياز به باطلهبرداري زيادي دارد به کار برده مي شود. روش هاي زيرزميني عموما به دو دستهتقسيم مي شوند، يکي روش هاي زيرزميني با استفاده از حفر تونل هاياستخراجي، دوم روش هاي استخراجي زيرزميني با استفاده از حفر چاه هاياستخراجي.

(1استخراج با استفاده از تونل هاي استخراجي

اين روش در مواردي به کار مي رود که معدن از نظر توپوگرافي به حالتکوهستاني و تپه ماهور هاي مرتفع باشد که افراد لازم جهت حفر تونل را داشتهباشد در اين حالت در افق هاي مختلف اقدام به حفر تونل هاي استخراجي مناسبمي شود، در صورت وجود تونل هاي اکتشافي در داخل ماده ي معدني و مناسب بودنآنها براي انتخاب در طرح استخراج معدن ضمن عريض تر كردن تونل ها و اقدامدر مورد نگهداري آنها از وجود همين تونل ها به عنوان تونل هاي استخراجياستفاده مي شود.

در بعضي موارد که ضخامت رگه ي طلادار حدود چند دهسانتي متر بوده اما از نظر عيار طلا به ميزاني است که استخراج و بهرهبردري آن مقرون به صرفه مي باشد و از نظر مورفولوژي هم به نحوي است کهاستخراج آن بايستي به طريقه ي زيرزميني و با استفاده از حفر تونل هاياستخراجي صورت گيرد. اجبارا براي استخراج اين رگه ي کم ضخامت لازم استتونل هايي با سطح مقطع چند متر مربعي حفر شود تا تنها همين رگه ي كم ضخامترا استخراج کرد.

(2استخراج با استفاده از چاه هاي استخراجي

اين روش در مواردي به کار مي رود که معدن از نظر توپوگرافي طوري نيست کهبتوان براي استخراج ماده ي معدني از حفر تونل هاي استخراجي استفاده کردمثلا در مواقعي که ذخاير مورد نظر در زيرزمين در يک ناحيه ي مسطح (دشت) قرار گرفته و همچنين مواقعي که ذخيره ي آن قسمت از معدن که در قسمت هايمرتفع واقع بوده استخراج شده و نوبت به ذخاير پايين تر از افق تونل هاياستخراجي رسيده است، در اين حالت ها از وجود حفر چاه هاي قائم و مورباستفاده مي شود.

در مورد چاه هاي مورب اين گونه چاه ها به نحويطراحي مي شود که رگه يا توده ي ماده ي معدني را در اعماق قطع کرده و سپساز افق هاي مختلف تونل هاي افقي حفر مي شود که با استفاده از اين تونل هاماده ي معدني استخراج و از طريق چاه به بيرون از معدن حمل مي شود.

در مورد چاه هاي قائم هم طراحي به نحوي صورت مي پذيرد که چاه در محلمناسبي نسبت به توده ي ماده ي معدني به صورت قائم حفر شده سپس در افق هايمختلف از داخل چاه تونل هاي افقي استخراجي ايجاد مي شود در اين حالت همعمل استخراج با استفاده از تونل هاي افقي انجام و ماده ي استخراج شده ازطريق چاه قائم به بيرون از معدن حمل ميشود.

متناسب با چاه هاي قائم و مورب ماشين آلات استخراج و بابري معدني نصب و مورد استفاده قرار مي گيرند

مقالات مشابه کشف طلا:

کشف طلا به شیوه روباز

تجهيزات کشف طلا

حفريات كشف طلا (حفر ترانشه)

گمانه زنی کشف طلا

تونل های کشف طلا

تعيين ذخيره در معادن طلا

شیوه نمونه برداری سیستماتیک کشف طلا

شیوه های نمونه برداری کشف طلا

شیوه اکتشاف طلا ( ژئوشیمی )

شیوه اکتشاف طلا (ژئوفیزیکی)

تاریخچه طلا در قرن بیستم

بررسی قيمت طلا

بررسی تولید طلا در جهان

آزمایشگاه تجزیه و تعیین عیار طلا

بررسی ذخائر جهانی طلا

شیوه تعیین عیار طلا

بررسی عيار طلا

عیار طلا

دلیل عیار نقره 925

طلا فلزی گرانبها

شیوه محاسبه قیمت طلا

رنگ های طلا

طلا در گذر زمان

احکام طلا برای مردان

گوهر، جواهرات و سنگهای قیمتی...
ما را در سایت گوهر، جواهرات و سنگهای قیمتی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 0goharhaa بازدید : 157 تاريخ : شنبه 2 ارديبهشت 1396 ساعت: 22:16